Artist, sangpedagog

JILL LARSDOTTER LYNGØY

Vednesveien 7
8764 Lovund, NORGE
m +47 951 16 425

e-post / www  / Wilja Musikk / Wilja Musikk

Jill Lyngøy

Jill Larsdotter er utøvende sanger/artist med bred musikalsk erfaring, utdannet ved Complete Vocal Institute i København.
 
Hun er en lidenskapelig vokalist, med forkjærlighet for Jazz, Blues, Soul og viser. Hun arbeider som frilans sanger, sangpedagog og kordirigent

Jill har i 25 år sunget i forskjellige musikalske sammenhenger; Wallmans Salonger, vært korist for flere kjente navn i Norden, hatt ledende roller i flere musikaler, jobbet innen radio/Tv reklame, vært medlem av (og solist med) True Gospel Singers i København.

Hun er født og oppvokst i Kalmar i sør Sverige, men har siden 13 år tilbake sin base på Lovund på Helgelandskysten, der hun driver Wilja Musikk - Med stemmen i fokus.
 
Vinteren 2013 slapp Jill sin debutsingel "The Christmas Song" med bonussporet "Nordnorsk julesalme", som klatret langt opp på både Norske og svenske iTunes-lister og ble spilt på en rekke radiostasjoner i Nord.

2014 og 2015 turnerte Jill sammen med musikere fra regionen med julekonsert turneén ”Jul på Helgeland”. Turnéen resulterte i et plateprosjekt, og 2018 kommer Jills debutalbum.
 
Jill holder konserter for næringsliv og private på Helgeland/Nordland, og kan bookes til store og små arrangement av forskjellig art sammen men noen av regionens beste musikere.