ARTIST

Jill Larsdotter Lyngøy

Jill Larsdotter Lyngøy

Vednesveien 78764 Lovund
m +47 951 16 425
mail   www    

Jill Larsdotter Lyngøy er utøvende sanger/artist og autorisert sangpedagog i Komplett Sangteknikk (CVT), utdannet ved bla Complete Vocal Institute i København. Hun jobber heltid som frilans sanger, sangpedagog og kordirigent.

Hun er født og oppvokst i Kalmar i sør Sverige, men har siden 13 år tilbake sin base på Lovund på Helgelandskysten, der hun driver Wilja Musikk - Med stemmen i fokus.

Hun har i 25 år sunget i forskjellige musikalske sammenhenger; Wallmans Salonger, vært korist for flere kjente navn i Norden, hatt ledende roller i flere musikaler, jobbet innen radio/TV reklame, vært medlem av (og solist med) True Gospel Singers i København.

Vinteren 2013 slapp Jill sin debutsingel "The Christmas Song" med bonussporet "Nordnorsk julesalme", som klatret langt opp på både Norske og svenske iTunes-lister og ble spilt på en rekke radiostasjoner i nord.

2014 og 2015 turnerte Jill sammen med musikere fra regionen med julekonsert turneén ”Jul på Helgeland”. Turnéen resulterte i et plateprosjekt og 2018 kommer Jills debutalbum.

Jill holder konserter for næringsliv og private på Helgeland/ Nordland og kan bookes til store og små arrangement av forskjellig art sammen men noen av regionens beste musikere.

Wilja Musikk tilbyr: Sang- og stemme-coaching innen Komplett Sang Teknikk (CVT) For alle genre og nivåer. Sang-coaching og workshops for kor og teater I forbindelse med oppsettinger, konserter, revyer, øvehelger, studioinnspillinger med mer.

Kompetanseheving i stemmebruk For ledere, lærere, coacher og andre yrkesgrupper som bruker stemmen som kommunikasjonsform og arbeidsverktøy.

Akutthjelp for sangere og talere
Ved stemmeproblemer eller akutt heshet før konserter, turnéer, studiosesjoner osv.

Sangunderholdning Ved store og små events, konserter og arrangementer for private og for næringsliv.

Kurs & workshop
• Introduksjonskurs i Komplett Sang Teknikk
• Workshops for Kor, stemmeteknikk, formidling, samklang (CVT)
• Med STEMMEN i fokus for næringsliv
Bli en bedre og mer stødig formidler. Lær mer om stemmens muligheter.

Korinstruktør
Jeg er i tillegg til å være utøvende sanger og sangpedagog i (CVT) er jeogså musikalsk leder for 2 kor på Helgeland. Korsang ligger meg varmt om hjertet og jeg ser ofte store resultater hos kor etter innføring i Komplett Sangteknikk. Med konkrete verktøy jobber vi sammen for å nå deres mål.

Komplett Sangteknikk (CVT) er en innovativ, konkret og effektiv sangteknikk som passer for alle musikalske stilarter og nivåer.

Uansett om dere er et rytmisk pop/gospel kor eller et mer klassisk kor, så skreddersyr jeg coachingen til nettopp dere ut i fra deres nivå og ønske.

Vi tilbyr:
• Korseminar/ workshops (i CVT, stemmeteknikk, formidling, samklang)
• En til en coaching av solister
• Sangteknikk med hele/deler av kor
• Skreddersydde helgekurser på Lovund, eller der dere er.

Jill underviser på Norsk, Svensk og Engelsk.