ARTIST

Jill Larsdotter Lyngøy

Jill Larsdotter Lyngøy

Vednesveien 78764 Lovund
m +47 951 16 425
mail   www    

Jill Larsdotter Lyngøy er utøvende sanger/artist og autorisert sangpedagog i Komplett Sangteknikk (CVT), utdannet ved bla Complete Vocal Institute i København. Hun jobber heltid som frilans sanger, sangpedagog og kordirigent.

Hun er født og oppvokst i Kalmar i sør Sverige, men har siden 13 år tilbake sin base på Lovund på Helgelandskysten, der hun driver Wilja Musikk - Med stemmen i fokus.
Hun har i 25 år sunget i forskjellige musikalske sammenhenger; Wallmans Salonger, vært korist for flere kjente navn i Norden, hatt ledende roller i flere musikaler, jobbet innen radio/TV reklame, vært medlem av (og solist med) True Gospel Singers i København.

Wilja Musikk tilbyr: Sang- og stemme-coaching innen Komplett Sang Teknikk (CVT) For alle genre og nivåer. Sang-coaching og workshops for kor og teater I forbindelse med oppsettinger, konserter, revyer, øvehelger, studioinnspillinger med mer.

Kompetanseheving i stemmebruk For ledere, lærere, coacher og andre yrkesgrupper som bruker stemmen som kommunikasjonsform og arbeidsverktøy.

Akutthjelp for sangere og talere
Ved stemmeproblemer eller akutt heshet før konserter, turnéer, studiosesjoner osv.

Sangunderholdning Ved store og små events, konserter og arrangementer for private og for næringsliv.

Kurs & workshop
• Introduksjonskurs i Komplett Sang Teknikk • Workshops for Kor, stemmeteknikk, formidling, samklang (CVT)
• Med STEMMEN i fokus for næringsliv Bli en bedre og mer stødig formidler. Lær mer om stemmens muligheter.

Hun underviser på Norsk, Svensk og Engelsk.