ARTIST

Beate Myrvold

Beate Myrvold

Vestbyveien 35, 0976 Oslo
m + 47 911 43 056, t + 47 2216 4849
mail   www

Beate Myrvold har vært utøvende sanger i over 20 år i genre som pop/rock/vise/jazz/sigøynermusikk og med selvskrevet materiale.

Hun driver sitt eget firma Stemmen bak stemmen på 10. året, hvor hun holder weekendkurs i sang og frigjøring av stemmen, ukentlige grupper og individuell undervisning.

Hun skreddersyr opplegg for næringslivet og holder ulike seminarer for yrkesgrupper som ønsker å lære noe om stemmen.

Hennes hovedinspirasjon er fra Roy Hart Teatre og Pantheatre i Frankrike, og har arbeidet med pedagoger derfra i Oslo, London og Paris. Dette arbeidet har en eksperimentell og fysisk tilnærming til sang/stemme, hvor personlig og kunstnerisk utvikling settes i sammenheng.

I tillegg har hun 7 års sangstudier med klassisk pedagog Iris Reutz Nielsen, og mange workshop/seminarer med ulike pedagoger bl.a. Torstein Føllinger ( klassisk pedagog), Ida Kelerova, (sjekkisk sigøynersanger) Derek Gale (psykodramaterapeut og stemmepedagog) m.fl.

Hun har tatt flere workshops med Cathrine Sadolin, som er grunnleggeren av CVI i København. Dette er et nytt teknisk system i forhold til tenkning/forskning rundt sang/stemme.

I tillegg til å drive sitt eget prosjekt, har hun jobbet som stemmelærer på Figurteaterskolen i Fredrikstad, på skolen for samtidsdans, for Skuespillerforbundet og er for tiden timelærer ved høgskolen i Staffeldsgate.

Holdt seminarer for psykologer, kunst- og uttrykksterapeuter etc. Ellers aktiv utøver at ulike pusteteknikker, yoga og meditasjon, og har studert psykologi ved UiO.