Skål for livet!

En kritikerrost, humoristisk, meningsfull og inspirerende musikalsk kabaret!

Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik har fått strålende kritikker for sin visekunst og musikalitet, både for tekstene, musikken og fremføringen. De har mange års TV- og sceneerfaring, har gitt ut en lang rekke CD'er og produsert flere store forestillinger. Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik skriver tekster og musikk som berører mennesker, og de har en bred tilhengerskare blant publikum i alle aldre. «Skål for livet!» er en humoristisk, raus og inspirerende forestilling, som samtidig sier noe viktig om oss selv og vår tid.

Veslemøy og Sven er blant artistene som er aller mest brukt i forbindelse med turneer for kommuner og folkeakademier i Norge, og tilbakemeldingen er alltid den samme: «Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik skaper fantastisk god stemning og kommuniserer så godt med publikum – alt i kombinasjon med morsomme og meningsfulle tekster, og flott musikk. Derfor blir det så bra! Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik inspirerer mennesker – og gir dem styrke og mot på livet.»

Veslemøy har hovedfag i nordisk litteratur, og er i tillegg siviløkonom fra NHH. Dette gir henne en unik faglig tyngde, også når hun gjør eventjobber og oppdrag som musikalsk konferansier for næringslivet. Veslemøy har mottatt flere priser, og ble utnevnt til Fylkeskunstner i Buskerud i 2011. Sven Ohrvik er pianist, komponist, arrangør og produsent, og har jobbet med de fleste i norsk musikkliv, blant annet mange år som fast pianist for Ole Paus.

Forestillingene tilpasses tid og sted, og passer like godt på små og store scener, fra kulturhus, bibliotek og trivselssentre, til oppdrag for næringslivet.
Solberg/Ohrvik er konkurransedyktige når det gjelder pris, og til mindre oppdrag i små saler har de med alt som trengs av lydutstyr.

KONTAKT: Veslemøy Solberg, m +47 930 02 768
e-post