SOPRAN / ARTIST

Liv Stoveland

Liv Stoveland

Tjore, 4887 Grimstad
m +47 996 04 943
mail   www

Liv Stoveland er utdannet klassisk sanger, men har et meget allsidig repertoar. Etter endt diplomstudium i utøvende sang på Norges Musikkhøgskole jobbet hun både som freelance sanger og som sangpedagog på musikklinjen i Tromsø. Etter noen år i nord ble det videre jobb på musikklinjen i Grimstad, ikke langt fra Lillesand der hun er oppvokst.

Liv Fremfører sanger i mange sjangere, og har deltatt i både opera, musikal og oratorier. I tillegg har hun hatt en rekke solokonserter. De siste årene har Liv konsentrert seg om barokkmusikk og jazz. Det har blitt to jazzplater, og det jobbes med mer musikk som skal ut på plate!

I tillegg til dette laget Liv Stoveland i 2015 Norges første online sangkurs, der du kan lære sangteknikk via nettet. Dette er ikke så vanlig i Norge ennå, men de som har tatt kurset er storfornøyd. Du kan lese mer om dette på www.sanghjelpen.no

Liv Stoveland var også med i NRK serien ANNO i 2016, og kom seg helt til finalen. Der fikk hun også anledning til å synge mye, og på å hjelpe gjengen å komme gjennom ”musikaloppsetning” som var en av de siste oppgavene i serien.

Du kan høre Liv både på Spotify og Youtube